Menu

Tryk på tøj og tryk på T-shirts – Det er altså en god opfindelse

september 15, 2011 - Tøj, tryk

Når man som jeg arbejder inde for marketing, oplever man med tiden alskens tossede koncepter, beregnet på at få folk til at bruge penge på noget bestemt. Hvad jeg ikke har set… Ja, det er jo sådan set ikke det indlægget skal handle om, for det jeg vil tale lidt om er hvordan tryk på tøj, og ikke mindst tryk på T-shirts, er blevet det nye sort indenfor området reklame og marketing.

Jeg er ikke helt sikker på hvornår denne trend begyndte, men nu skyder der i hvert fald firmaer op overalt som kun beskæftiger sig med at alge tryk på tøj, for eksempel tryk på T-shirts, men også USB nøgler, paraplyer, og en masse andre sjove ting.

Og hvorfor er de så at vi ser denne udvikling? Det er naturligvis fordi at det virker. Tryk på tøj er utrolig effektivt i forbindelse med marketing, og så er det faktisk heller ikke særlig dyrt. Så hvis du skulle have lyst til at prøve kræfter med en anderledes form for marketing, så er det bare med at komme i gang. Det er ny og spændende og så virker det rigtig godt. Og skriv gerne en kommentar om dine erfaringer og idéer.

En tanke om "Tryk på tøj og tryk på T-shirts – Det er altså en god opfindelse"

Jakob

Det firma jeg arbejder hos laver tryk på tøj, når vi skal have et firmaarrangement eller deltager i et event. Flere gange har vi hentet kunder på det, da de, efter at have set vores navn, efterfølgende har kontaktet firmaet for at få lavet en opgave. Jeg må indrømme, at jeg først var lidt sekptisk overfor det, men efter at have set virkningen, er jeg overbevist om, at det er en god ide.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *